Virksomheden, der skabte udtrykket ‚hash rate‘, er ikke bekymret for dets nylige tilbagegang

Bitcoins hashrate er nede på året, selvom prisen stadig stort set ikke er påvirket.

Selvom Bitcoin ( BTC ) hash-hastigheden har oplevet et kraftigt fald i de seneste uger, er leder af forskning hos Blockchain .com, Garrick Hileman ikke bekymret

Blockchain .com blev grundlagt i 2011 af afvigende medlemmer af en anden tidlig kryptostart – Coinbase. Det var en af de første udbydere af Bitcoin-analyser og til sidst udvidede dets tjenester til at omfatte en ikke-frihedsberøvende tegnebog, udveksling og kryptolåneplatform. Virksomheden opfandt også udtrykket „hashrate“ som en måling, der „estimerer [antallet] terahash pr. Sekund, som Bitcoin-netværket udfører.“

Bitcoin-hash-satsen har tendens til at være meget ustabil. Det faldt til årets laveste punkt – 76 millioner TH / s, den 25. marts, inden det satte et antal højeste tidspunkter efter Bitcoin Evolution seneste blokhalvering. Denne sidste tendens kulminerede i sidste ende med en hashrate på 161 millioner TH / s den 25. september.

En måned senere vendte denne tendens sig imidlertid tilbage, idet hashhastigheden faldt til 95 millioner TH / s den 27. oktober. Mens den endelige årsag forbliver ukendt, har nogle antydet, at det seneste fald var forårsaget af den sæsonbestemte migration af Bitcoin minearbejdere i Kina .

I et Cointelegraph-interview forklarede Hileman, at han ikke nødvendigvis ser faldet som en grund til bekymring:

”Hashfrekvensen er naturligvis væsentligt højere end den fulgte og halveredes i maj. Så for mig registreres det ikke som et stort problem. Det er et interessant datapunkt. Men vi har set andre dips siden halveringen, når det gælder procentvise dråber, ser stort set ens ud. Så det kan bare være støj eller noget, der ikke er så markant, men det er noget, der skal overvåges med sikkerhed. ”

Hashfrekvensen er genoprettet lidt i løbet af de sidste par dage til 107 millioner TH / s. Det er stadig nede på året efter at have indtastet 2020 med 111 millioner Th / s. Selvom pris og hash-hastighed historisk har udvist en stærk sammenhæng, ser det seneste fald i hash-hastigheden ikke ud til at have påvirket prisen .

Dieser Beitrag wurde unter Bitcoin veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.