Simmons visar kärlek till Dogecoin

Rock Star Gene Simmons visar kärlek till Dogecoin

Dogecoin har haft många stora fans genom åren, kanske den mest anmärkningsvärda är Elon Musk, men som för sent ser det ut att ha uppmärksammats av rockstjärnan Gene Simmons, känd för sin tid med bandet KISS.

Under den senaste veckan har Dogecoin varit på något sätt. Valutan – som ursprungligen började som en skämtillgång och kan identifieras av den Crypto Engine bedårande lilla Shiba Inu-hunden som fungerar som sin maskot – har ökat nästan 400 procent de senaste dagarna efter att Redditors kom online för att prata om hur fantastiskt det är. Detta inträffade ungefär samtidigt som Robinhood – en populär handelsapp – stoppade alla affärer för GameStop-aktier, BTC och Dogecoin, för att nämna några.

Att lägga detta åt sidan har dock Dogecoin också varit föremål för Elon Musk, den sydafrikanska entreprenören bakom stora företag som Tesla och SpaceX. Tidigare har Musk hänvisat till Dogecoin som ”folkets mynt” och har skämtat att det potentiellt skulle kunna tjäna som framtidens valuta. Det fanns också ett stort rykte för ungefär två år sedan att Musk så småningom skulle fungera som vd för Dogecoin, även om dessa rykten inte ledde till mycket.

Ändå har valutan ett sätt att locka kändisuppmärksamhet, det senaste som härrör från Simmons som sedan har gått i pension från sina dagar med att ta på sig kraftig smink och strummande bassträngar. Han letar nu efter att bli mer involverad i krypto, och han har tagits till sociala medier för att uttrycka en positiv feedback om Dogecoin.

På Twitter gav Simmons följande meddelande:

Jag köpte ännu mer Dogecoin. Varför? För jag tror att det kommer att gå upp. Men det är bara jag.

Han lade senare till ett uppföljningsmeddelande som innehöll ett foto av sig själv och Musk. Bildtexten som följer med bilden läser helt enkelt:

Gud av Dogecoin

Simmons har varit ett stort kryptovaluta-fan sedan september förra året. Under den tiden gav Gemini Exchange medgrundare Cameron Winklevoss ut en tweet som förklarade de många fördelarna med bitcoin. Han berättade också för sina anhängare att de skulle vara smarta att köpa upp så många enheter som de kunde under innan det steg högre. Överraskande utfärdade Simmons ett svar som helt enkelt lyder.

Ytterligare valutor har fångat hans uppmärksamhet

Medan han verkar vara ett Dogecoin-fan har Simmons också gjort det klart att han har köpt flera enheter med ytterligare valutor, till exempel Ripples XRP. Det är ett konstigt drag med tanke på att tillgången är under juridisk granskning av Securities and Exchange Commission (SEC), men detta verkar inte störa rockstjärnan i det minsta. Han skriver:

Rekommenderar inte någon av dessa till någon, men ja. Jag köpte också Dogecoin, XRP och andra. Gör av det som du vill.

Dieser Beitrag wurde unter Blockchain veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.