Denna avgörande indikator föreslår att Bitcoin är på väg att slå en topp

Bitcoin har genomgått en stark 25% -rally de senaste två veckorna.

Myntet handlas för närvarande för 13 700 dollar.
Analytiker tror att kryptovalutan kan genomgå en retracement på kort sikt.
Cole Garner delade diagrammet nedan nyligen.
Det visar att Bitcoin Circuit nu blinkar tekniska signaler senast sett före augustihöjdpunkten.
Signalen som verkar vara redo att bildas sågs också på höjdpunkterna i februari före den brutala sammanbrottet i mars.

Bitcoin troligen snart toppar: indikator

Enligt en viktig Bitcoin-teknisk indikator kommer toppen av detta rally sannolikt snart att komma. Cole Garner, en krypto-tillgångsanalytiker, delade diagrammet nedan, som visar Bitcoins prisåtgärd de senaste tre åren tillsammans med en anpassad indikator.

Före flera medellångsiktiga toppar under 2019-rallyt och den exponentiella ökningen 2017 blinkade denna indikator en varning. Samma varning börjar blinka nu. Indikatorn föreslår att Bitcoin snart kan nå en medellång / lokal topp, då en tillbakadragning eller konsolideringsperiod kommer att äga rum.

Observera att den slutliga lokala toppsignalen ännu inte har upptäckts. Men med tanke på historiskt prejudikat kan det visas under de kommande veckorna eller till och med dagarna.

Diagram över BTC: s prisåtgärder de senaste tre åren med en anpassad indikator. Diagram delat av Cole Garner (@ColeGarnerBTC på Twitter).

JP Morgan-analytiker tror också att Bitcoin är nära en topp på kort sikt.

Bankens analytiker släppte en rapport om kryptovalutor förra veckan. Rapporten indikerade att Bitcoin på CME-terminsmarknaden kan överutnyttjas till uppåtriktningen på kort sikt.

JP Morgan citerade ett positioneringsindex / indikator, som föreslog att vissa investerare är de mest hausse de har varit i år. Indexet nådde toppar över de som ses under sommaren, nämligen de som ses strax före 25% -nedgången i slutet av augusti och början av september.
Förvänta dig alla toppar i år

Medan Bitcoin kan möta en kortsiktig neddragning eller konsolidering, är analytiker övertygade om att en ny rekordhög nivå är nära förestående. Tyler Winklevoss uppgav nyligen:

“Jag tror att vi kommer att se ett pris som är helt klart för #Bitcoin innan 2020 är över. Även om priset har klättrat från 10k till nästan 14k på mindre än en månad, har det inte riktigt gått på en breakdown än. När vi börjar se 3-5k-stigningar kommer tjurarna att vara på språng. ”

Grundläggande trender verkar tyda på att kryptovalutan är redo att gå högre under de kommande veckorna.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.