Crypto opdrevet af Bitcoin som aktier føler FUD

Bitcoin fortsætter sin opadgående tendens med de fleste større valutaer med sig. Filecoin kæmper med en bagvedliggende handling, mens lagerets tillid forbliver lav.

Crypto markedsfører optimistisk, da Bitcoin Era fortsætter sin stærke præstation.

Investorer i Filecoin holder øje med, at netværket rystes af rapporter om oprør.

Aktiemarkederne gennemgik et stort salg, da tilliden til en stimuleringspakke stadig er lav.

Det var en særlig god dag på tværs af kryptomarkederne. Den samlede markedsværdi er steget med en sund 2,3%, idet den overstiger $ 372 mia. Bitcoin førte afgiften med en gevinst på 3,4%, hvor Monero fulgte med 3,4% stigninger, Stellars fortsatte bull run så det stige 5,3% den sidste dag, og XRP steg også 3,17%.

Hvad har HODLere i så godt humør? Det er svært at fortælle, men en teori har at gøre med Bitcoins præstation som et aktiv, der ikke opfører sig på samme måde som aktier og eller guld gør.

Bitcoin-pris går mod $ 12.000, når aktierne falder

Bitcoin betragtes ofte, uanset om det er fortjent eller ej, som et ”safe haven-aktiv” – en sikring mod økonomisk usikkerhed. Denne fortælling sættes på prøve nu, da verden står over for en hidtil uset …

Mens folk som S&P og Dow Jones sluttede i går i rødt, ligesom guld, trender Bitcoin den anden vej. ”Dette signalerer til investorer, at der er et aktiv, der ser ud til at være mere modstandsdygtigt over for geopolitiske udsving som Brexit og den amerikanske generalvalg. Det har gjort det til et attraktivt forslag, ”siger en talsmand fra AAX , verdens første digitale aktivbørs drevet af London Stock Exchange.

Når det er parret med Bitcoins faldende volatilitet , kan det være grunden til, at Bitcoin har en så god måned. Analytikere synes at være enige.

Bitcoin har brugt kun tre måneder over den nuværende pris

Bitcoins (BTC) pris er på mere end $ 11.500 og stiger – en god dag for den krydsede kryptokurrency. Faktisk er i dag en af kun 93 sådanne dage i møntens hele historie ifølge råb …

Ifølge Skew-data har Bitcoin kun brugt 93 dage over $ 11.500 i hele sin historie. Når Bitcoin har været over dette punkt, har volatiliteten været høj, men med volatilitet, der svæver omkring 1,5%, er dette et stærkt signal om, at valutaen har fundet et hjem over $ 10.000 og sandsynligvis vil blive der, siger firmaet. Vi venter og ser.

Mens HODLere har glædet sig, omvender Larry Dean Harmon sig. Harmon, skaberen af Helix og Coin Ninja, to Bitcoin-blandingstjenester er blevet idømt en bøde på $ 60 millioner af Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN).

FinCEN bøder Bitcoin Mixer-operatør $ 60 millioner

Netværket for håndhævelse af finansielle forbrydelser (FinCEN) har pålagt sin første nogensinde økonomiske sanktion mod en Bitcoin-mixer. FinCEN, det amerikanske finansministeriums bureau fokuserede på hvidvaskning af penge …

Mens det amerikanske justitsministerium har antydet, at mixere er ulovlige, da de skaber en måde at skjule ulovlig aktivitet på, siger FinCEN, at mixere er fine, så længe de er registreret hos det regulerende organ. Harmon gjorde det angiveligt ikke.

Harmon står allerede over for kriminelle hvidvaskningsafgifter for angiveligt at hjælpe med at skjule kilden på over 300 millioner dollars i Bitcoin til AlphaBay darknet-lånere fra 2014 til 2017.

Filecoin har også haft en hård tid for sent. Mens netværket blev lanceret med stor fanfare i sidste uge, har påstande om et minearbejders oprør ført til et værditab på 25% af netværkets token.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.